1 min læsningForfærdeligt: Christian Eriksen langtidsskadet – resten af sæsonen er i fare

Christian Eriksen pådrog sig en skade i seneste kamp for Manchester United, og de første meldinger fra undersøgelserne er ikke ligefrem lovende.

1 min læsning
Christian Eriksen risikerer at misse næsten resten af sæsonen, for Manchester United med sin skade.

Christian Eriksen står til som minimum at misse næsten resten af sæsonen.

Således lyder meldingen fra Manchester United tirsdag.

Her har de indledende undersøgelser vist, at den ankelskade han pådrog sig i FA Cup-kampen mod Reading lørdag er noget værre, end hvad man ellers kunne have troet.

På Manchester Uniteds hjemmeside oplyses det, at Christian Eriksen forventes at være ude frem til sent i april eller først i maj.

Og med Manchester Uniteds sidste programlagte kamp sat til den 28. maj, kan den danske stjerne altså risikere at have ganske kort tid til at spille sig i form, hvis han skal have en chance for at komme i aktion igen i denne sæson.

Den engelske storklub skriver dog også, at man har et håb om at Christian Eriksen når at blive klar til at spille en rolle i de sidste kampe i sæsonen.

Video: Skadet Eriksen forlod Old Trafford med skinne og på krykker – afventer diagnose

Skaden opstod, da Readings Andy Carroll begik et frispark af den grimmere slags på danskeren.

Christian Eriksen forsøgte i første omgang at spille videre, inden han altså måtte forlade banen og senere kunne ses forlade Old Trafford på krykker.

Manchester United beskriver selv situationen som en stor skuffelse for manager Erik ten Hag.

Også landstræner Kasper Hjulmand må være træt af skaden, da Christian Eriksen nu misser Danmarks EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan, der begge afvikles i slutningen af marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer