2 min læsningIsaksen før Viborg-opgør: Vi skal bevise, at vi er det rigtige Midtjylland

Det er ikke sjov læsning, at se Viborg FF langt foran i stillingen, hvis man holder med FC Midtjylland. Således heller ikke for Ulvenes Gustav Isaksen. Derfor skal der bevises noget, når de to klubber tørner sammen mandag.

2 min læsning
Gustav Isaksen mener, der er noget at bevise for FCM mod Viborg.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Video og interview: Mathias Blohm

Ni point.

Så mange er Viborg FF foran FC Midtjylland i stillingen i Superligaen.

Det er absolut ikke noget, der huer FCM-profilen Gustav Isaksen, som fortæller til campo.dk, at der er noget at bevise i mandagens duel i Viborg mellem de to klubber.

– Det er ikke fedt, kan jeg love for. Og det er ikke fedt for vores fans. Men sæsonen er ikke færdig endnu, og ni point kan vi sagtens nå at hente. Vi skal med ind i top seks-spillet, og så tror jeg virkelig, vi kan give den gas, siger Isaksen til campo.dk og fortsætter:

– Men det starter allerede mod Viborg på udebane, hvor vi skal bevise, at vi er det rigtige Midtjylland og virkelig komme aggressivt ud.

Isaksen går efter A-landsholdet: Føler jeg har noget, ikke mange har

Til trods for, at det gør ondt, at viborgenserne i denne sæson har klaret sig bedre end FC Midtjylland i Superligaen, er der også ros til de grønblusede fra Isaksens side.

– Man må også bare give Viborg, at de har været helt fantastiske og virkelig gode, og det er helt fortjent, at de ligger der, hvor de gør. Så vi skal vise, at vi også kan være med på det niveau, siger offensivprofilen.

Isaksen har svært ved at forholde sig til sin værdi: Det er helt vilde beløb

Opgøret mellem Viborg FF og FC Midtjylland spilles som nævnt mandag, og der er kampstart klokken 19.00. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer