Premier League

Højbjerg mødte Rices vrede: Ingen kan lide dig

Der var drama i overtiden af Tottenhams sejr over West Ham. Efter en voldsom tackling lod Declan Rice frustrationerne gå ud over Pierre-Emile Højbjerg.

Højbjerg og Rice røg i en større diskussion i de døende minutter af Tottenhams sejr over West Ham.
Foto: REUTERS/David Klein

– Ingen kan lide dig!

Tonen var hård fra West Hams Declan Rice, da han i et verbalt overfald på Tottenhams Pierre-Emile Højbjerg gav sin mening til kende overfor danskeren.

Efter kampen har flere forsøgt at mundaflæse, hvad der præcist blev sagt af Rice. Ifølge en reporter på stadion bekræftede Højbjerg ordene øverst i artiklen.

– Højbjerg bekræfter, at Rice sagde til ham, at ingen kan lide ham. Følelsesmæssigt knust – er han ikke, skriver reporteren Carrie Brown i opslaget, som du kan se længere nede i artiklen.

Tottenham spiller sig ind i top 4 efter sejr over West Ham

Optrinnet kom efter en voldsom tackling fra Tottenhams Ivan Perisic mod West Hams Vladimir Coufal inde i dommerens overtid ved stillingen 2-0 til Tottenham.

Spurs’ kroat modtog et gult kort for forseelsen, men en frustreret Declan Rice røg som nævnt efterfølgende i infight med Pierre-Emile Højbjerg.

Guardiola med stor ros til Højbjerg: Bedre med ham på midten

De to blev skilt ad af holdkammerater, men da Rice fortsatte med at søge konflikt blandt de andre Spurs-spillere, blev han bedt om komme hen til dommeren. Her valgte Rice at tage diskussionen op igen, mens han pegede på Højbjerg. Du kan se optrinnet i videoen øverst i artiklen.

Det hele endte med en henstilling til Declan Rice fra dommerens side. Kampen endte med en 2-0 sejr til Tottenham, der nu er på en fjerdeplads i Premier League med syv point op til Manchester United på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P