Tottenham spiller sig ind i top 4 efter sejr over West Ham

Tottenham sejrede søndag aften hjemme over West Ham, og kravler dermed foran Newcastle og ind i top 4 i Premier League-tabellen.

Tottenham-West Ham, Tottenham i top 4 i Premier League.

Tottenham kan kalde sig top 4-klub i Premier League.

Så meget står klart, efter det søndag aften blev til en 2-0-sejr over West Ham hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham kom ellers til kampen med en stime på fire kampe som ubesejrede, men Pierre-Emile Højbjerg og co. viste sig altså værende for stor en mundfuld.

Opgøret var længe en åben affære, og vi skulle helt hen til det 56. minut, inden der blev åbnet op for målkontoen, da Emerson Royal bragte hjemmeholdet i front.

Tottenham var generelt velspillende i anden halvleg, og derfor var det da heller ikke ufortjent, da Heung-Min Son i det 72. minut udbyggede føringen til 2-0 med kampens sidste scoring, efter han blev spillet fra af Harry Kane.

Medie: Tottenham undersøger potentielle Conte-erstatninger – Premier League-manager på blokken

Med sejren kravler Tottenham altså ind i top 4 – et enkelt point foran Newcastle, der dog har en kamp i hånden på klubben fra det nordlige London.

Omvendt befinder West Ham sig altså fortsat i en kritisk situation under nedrykningsstregen med 23 kampe spillet i Premier League.