2 min læsningVictor Kristiansen efter nederlag til United og to mål af Rashford: Får lukket ham fint ned

Marcus Rashford scorede to mål mod Victor Kristiansen og resten af Leicester søndag, da Manchester United sejrede med 3-0 hjemme på Old Trafford - den danske back synes ellers, at man fik lukket fint ned for United-stjernen.

2 min læsning
Victor Kristiansen mener, at Leicester havde godt styr på Marcus Rashford, nederlaget til trods.

Marcus Rashford gjorde det til både 1-0 og 2-0, da Manchester United søndag sejrede med 3-0 hjemme på Old Trafford over Leicester.

Derfor kan det måske også være lidt svært at forstå, når Leicesters venstreback, Victor Kristiansen, efter kampen mener, at han og holdkammeraterne ellers langt hen ad vejen lykkedes med at lukke ned for Marcus Rashford.

– Vi vidste godt, at de har en farlig angriber for tiden, og han er i fantastisk form, men jeg synes egentlig, at vi fik lukket fint ned for det.

– Det er bare lige bagrummene og de dybe løb, som vi ikke får lukket ned, og det straffer de os på, siger den tidligere FCK-back til Viaplay og giver i samme ombæring udtryk for, at det måske klinger lidt hult at sige, lige efter at have indkasseret et 3-0-nederlag med Marcus Rashford som målscorer ved de to af målene.

Vi skal ikke langt tilbage i tiden, før vi kunne finde Victor Kristiansen på diverse danske fodboldstadions i Superligaen.

Med vinterens skifte fra F.C. København til Leicester, er det dog modstandere – og stadions – af en lidt anden kaliber for den unge venstreback.

Alligevel er man ikke i tvivl om, at Victor Kristiansen ikke stiller sig tilfreds blot ved at spille i Premier League og starte inde på Old Trafford – han ville gerne have haft point med fra søndagens kamp.

– Det er skuffende. Jeg synes egentlig, at det er en kamp i to dele – Vi spiller godt i første halvleg, vi kæmper og har nogle store chancer, og jeg er sikker på, at hvis vi får sat et enkelt eller to mål ind på de chancer, så ville kampen have set helt anderledes ud. Så. Skuffende, siger han.

Highlights: Ustoppelige Rashford satte ‘VK’ og Leicester på plads

Med nederlaget indtager Leicester en 14. plads i Premier League, hvor man har beskedne fire point ned til nedrykningsstregen.

I den anden ende er Manchester United så småt ved at melde sig ind i mesterskabskampen, hvor der nu kun er tre point op til Manchester City på andenpladsen i tabellen.

Du kan se interviewet med Victor Kristiansen i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer