1 min læsningMedie: Tottenham undersøger potentielle Conte-erstatninger – Premier League-manager på blokken

Tottenham undersøger angiveligt manager-markedet for potentielle erstatninger til Antonio Conte. Og her er man efter sigende faldet over en manager hos en Premier League-konkurrent.

1 min læsning
Tottenham viser interesse for Roberto De Zerbi som klubbens nye manager.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 30. juni 2023.

Det er dagen, hvor Tottenhams nuværende manager Antonio Conte har kontraktudløb, hvis ikke de to parter finder fælles fodslag inden da.

Men da der ikke er noget på plads endnu, skulle Tottenham angiveligt være i gang med at se sig om efter en potentiel afløser til den 53-årige Conte.

Og i den forbindelse går der rygter om, at Tottenham skulle overveje at snuppe en allerede siddende Premier League-manager.

Tottenham skulle nemlig angiveligt have set sig varme på den 43-årige Brighton-manager, Roberto De Zerbi. Det skriver Football Insider torsdag formiddag.

Ifølge mediets kilder skulle Tottenham-ledelsen være ‘meget imponerede’ af De Zerbis præstationer i Brighton, siden han overtog styringen i klubben efter Graham Potter i sommer.

Ny udvikling: ENIC ønsker IKKE at sælge Tottenham

Roberto De Zerbi har ført Brighton til i alt ni sejre, fire uafgjorte resultater og seks nederlag i de 19 kampe han har stået i spidsen for klubben. Det svarer til et samlet pointsnit på 1,63 per kamp.

Brighton er i skrivende stund de nærmeste forfølgere til Tottenham i Premier League, hvor Tottenham indtager en femteplads, mens Brighton indtager en sjetteplads.

Roberto De Zerbi er fortsat på kontrakt i Brighton frem til sommeren 2026.

Se den fulde Premier League-stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer