1 min læsningOB og Randers klynger sig fortsat til top seks efter deler på svær bane

Nature Energy Park dannede rammerne for OB og Randers' første officielle kamp i 2023, hvor ingen af dem formåede at tage sejren på et svært underlag.

1 min læsning
Superliga OB-Randers

OB og Randers FC overvintrede side om side i Superligaens top seks, og efter deres indbyrdes opgør søndag er situationen uændret.

Her blev det nemlig til en 0-0-kamp på Nature Energy Park i Odense, hvor græstæppet ikke dannede de bedste forudsætninger for hverken flot eller velspillet fodbold.

Kampen bar generelt præg af være en jævnbyrdig affære mellem to mandskaber, der ikke for alvor knækkede koden til at få lirket op for modstanderens forsvar.

Efter en lille times spil havde OB’s Franco Tongya pludseligt en stor mulighed, men Emmanuel Sabbis aflevering faldt en postgang for sent, og Franco Tongya måtte lave en pirouette om sig selv, inden han fik sendt en halvforkølet afslutning ind i en fodparade fra Patrik Carlgren i Randers-målet.

Kort forinden havde Randers appelleret for straffespark, men et gennemsyn fra VAR afviste.

Da de fem minutters tillægstid var færdigspillet blev kampen fløjtet af – 0-0 på måltavlen.

Dermed forbliver de to mandskaber side om side i top seks, men kan begge blive overhalet senere søndag eller mandag af FC Midtjylland, Silkeborg IF og AC Horsens.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer