VM 2022

2 min læsningDavid Moyes storroser Kent Nielsen og dansk fodbold: Giver genlyd i Europa

Kent Nielsen og resten af Silkeborg IF gæster torsdag London Stadium, hvor West Ham venter i Conference League. Premier League-klubbens manager, David Moyes, har roser den danske cheftræner forud for opgøret.

2 min læsning
Kent Nielsen, David Moyes, West Ham, Conference League, Silkeborg IF, Viborg FF.

– Lad mig indlede med at sige tillykke til Kent Nielsen.

– Han har formået at skabe et fodboldhold, hvis spillestil giver genlyd i Europa. Det er flot, lyder det fra David Moyes på pressemødet forud for kampen mellem West Ham og Silkeborg IF torsdag aften.

Der hersker ingen tvivl om, at Premier League-manageren har stor respekt for Kent Nielsen og det Silkeborg-mandskab, der torsdag skal forsøge at bide skeer med West Ham endnu en gang.

Sidst de to klubber mødtes endte det med en 3-2-sejr til West Ham i Silkeborg, men Kent Nielsen og co. kunne så absolut have scoret det udlignende mål nær kampens slutning.

– Silkeborg er et fantastisk hold. Vi spillede mod dem på deres hjemmebane, og de gav os kamp til stregen. De har spillet mod Bukarest (FCSB, red.) to gange, hvor de har fået to imponerende resultater, lyder det fra David Moyes.

Det er dog ikke kun Silkeborg, der har imponeret David Moyes. I kvalifikationen til Conference League nåede han også at spille mod Viborg FF over to kampe, og generelt er han bare imponeret over dansk fodbold.

Brandvarme Sebastian Jørgensen inden West Ham: Vi kommer ikke for at få en oplevelse

– Vi mødte Viborg i kvalifikationen og nu Silkeborg. Dansk fodbold er virkelig på vej frem lige nu.

– Dansk fodbold har frygtelig meget kørende for sig, som jeg virkelig, virkelig beundrer. De to hold, vi har spillet imod, har gjort det virkelig, virkelig godt.

Kampen mellem West Ham og Silkeborg IF fløjtes i gang torsdag klokken 21.00 på London Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer