2 min læsningMedie: Lindstrøm vil skifte – Arsenal meget lune på danskeren

Jesper Lindstrøm har vist fine præstationer over lang tid i Eintracht Frankfurt. Det er man velvidende om i Premier League, hvor flere klubber angiveligt skulle have set sig varm på offensivspilleren.

2 min læsning
Jesper Lindstrøm er varm på et skifte til Premier League.
Foto: Hasan Bratic/AP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden skiftet fra Brøndby er pilen kun gået én vej for Jesper Lindstrøm i Frankfurt.

Og det er opad. Gennem det halvandet år, der er gået siden skiftet, har danskeren vist sig flot frem i Bundesligaen, hvilket er nået til Premier League.

Her skulle flere klubber være interesseret i den 22-årige Lindstrøm, og især rækkens nummer to, Arsenal, har set sig varm på ham. Offensivspilleren skulle også være interesseret i et skifte. Det mener det tyske medie Sport1 at vide.

Udover Arsenal nævnes også danskerklubben Brentford, der har været et godt springbræt for flere danskere gennem tiden.

Medie: Europæiske storklubber jagter Lindstrøm-holdkammerat

I det hele taget skulle Jesper Lindstrøm være meget åben overfor et skifte til Premier League, og det tyske medie skriver, at han ikke har lagt skjul på disse ambitioner internt i sin klub. Et skifte skulle gerne ske til sommer.

Men interesserede klubber skal til læderet, hvis de vil hente den unge dansker, der ikke skulle have en købsklausul i Frankfurt. Kontrakten med Bundesliga-klubben udløber i sommeren 2026.

Lindstrøm med afgørende fod da Frankfurt sejrede mod Hertha Berlin

Frankfurt vil ikke slippe Lindstrøm billigt, og en interesseret klub skal ifølge mediet lægge et sted mellem 148 og knap 225 millioner kroner for offensivspilleren i transfer.

Vinterens transfervindue er som bekendt smækket i ved overgangen til februar, og dermed fortsætter Lindstrøm karrieren i Eintracht Frankfurt. I hvert fald indtil sommer.

Lindstrøm om VM-skuffelsen: Vi fik et slag i hovedet

Næste opgave for Lindstrøm og Co. lørdag, hvor Frankfurt hjemme møder Werder Bremen i Bundesligaen. Der er kick off klokken 18.30, og du kan se kampen på See.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer