2 min læsningAC om livet i Barca: Dem taler jeg mest med

Andreas 'AC' Christensen er faldet godt til på FC Barcelona-holdet. Her er det ofte sproget, der afgør, hvem han taler mest med.

2 min læsning
Andreas Christensen startede på bænken for FC Barcelona mod Manchester United.
Foto: REUTERS/Nacho Doce.

Livet på banen for FC Barcelona går godt.

Også udenfor kridtstregerne har Andreas Christensen fundet sig til rette i den catalanske storby.

Det nye sprog er dog ikke helt på plads i det spanske, hvilket afgør, hvem den danske midterstopper har mest omgang med på holdet i FC Barcelona. Det fortæller han i et interview til TV2 Sport.

– Jeg synes ikke, der har været nogen gruppe, som jeg hænger ud med mere. Frenkie de Jong og ter Stegen er rigtig gode til engelsk, og så er det lidt nemmere selvfølgelig. Det er Lewandowski også. Så der er nogle, man snakker med mere, men jeg synes faktisk, det er meget bredt, siger Andreas Christensen.

Barca-brasser spolerede Uniteds comeback

I det hele taget er den danske landsholdsspiller meget tilfreds med sit skifte til den catalanske storklub fra Chelsea i sommers. Udover den sportslige succes blev han også i sommers far for første gang, og sammen med sin familie nyder han livet i det spanske.

– For os som familie har det været et rigtig godt skifte. Ikke kun klimamæssigt, men mere det med at prøve noget andet. Det har været godt for hovedet, og vi er faldet rigtig godt til. Det har været relativt nemt, siger Andreas Christensen og fortsætter:

– Det er kun sproget, der lige mangler. Vi prøver, men der er så mange kampe, så det er svært at have timer til at lære det. Fodboldtingene er ved at være på plads i det sproglige, men i hverdagen kan jeg nok kun lige komme afsted med det på en restaurant.

Barça undersøges for bestikkelse: Kan potentielt resultere i tvangsnedrykning

Den 26-årige midterstopper kom torsdag ind fra bænken i den underholdende 2-2 kamp mod Manchester United på hjemmebane i Europa League.

Næste opgave for ‘AC’ og Co. i FC Barcelona er på søndag, hvor FC Cádiz kommer på besøg. Kampen spilles klokken 21.00, og du kan se den på TV2 Sport X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer