1 min læsningBarça undersøges for bestikkelse: Kan potentielt resultere i tvangsnedrykning

FC Barcelona kan ende i alvorlige problemer, hvis en undersøgelse viser, at klubben har betalt bestikkelse til den forhenværende vicepræsident i den spanske dommerkomité, José Negreira.

1 min læsning
Her er de mulige sanktioner for FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona er i vælten.

Det sker, efter det senest er kommet frem, at klubben mellem 2016 og 2018 har foretaget betalinger til den på daværende tidspunkt siddende vicepræsident i den spanske dommerkomité, José Maria Enríquez Negreira.

Der skulle være tale om et samlet beløb på 1,4 millioner euro – svarende til lidt over 10 millioner kroner – fordelt på tre betalinger. Og det kan potentielt set gå hen at få alvorlige konsekvenser, hvis FC Barcelona findes skyldige i anklagerne… Meget alvorlige.

Ifølge det spanske medie Marca kan tvangsnedrykning potentielt set komme på tale.

Alt afhænger selvfølgelig af, hvad undersøgelsen mere konkret viser, men sagen har ifølge mediet potentiale til at lande inden for et område af meget alvorlige overtrædelser

Den såkaldte Artikel 14 gør det i den forbindelse klart, at en klub kan stå over for tvangsnedrykning, hvis klubben har udført: “handlinger rettet mod at forudbestemme resultatet af en test eller turnering ved hjælp af midler som pris, intimidering eller konkrete aftaler”.

Både José Maria Enríquez Negreira, FC Barcelona og klubbens præsident Joan Laporta har alle været ude at benægte, at en form for bestikkelse har fundet sted.

Du kan læse mere om sagen herunder

Mulig Barça-skandale: Undersøges for bestikkelse på tocifret millionbeløb

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer