2 min læsningAC om bænkplads: Derfor startede jeg ude for Barca

Andreas Christensen var ikke blandt Barca-træner, Xavi's, 11 startende mod Manchester United. Nu sætter danskeren ord på beslutningen.

2 min læsning
Andreas Christensen startede på bænken for FC Barcelona mod Manchester United.
Foto: REUTERS/Nacho Doce.

Andreas Christensen måtte tage plads på bænken mod Manchester United torsdag aften.

Der var ikke tale om skadesskavanker eller dårlig form hos den danske landsholdsstopper, der har været fast starter det meste af sæsonen i FC Barcelona.

Derimod skal Xavis beslutning ses i et andet lys, forklarer AC til TV2 Sport efter Europa League-kampen, der endte 2-2 på Spotify Camp Nou.

– Vi er et sted i sæsonen, hvor der er brug for alle, og hvor der skal roteres lidt. Vi mangler Ronald Araújo (forsvarsspiller, red.) i weekenden mod Cadiz på grund af en karantæne, så der regner jeg med at komme tilbage, siger Andreas Christensen.

Barca-brasser spolerede Uniteds comeback

Den 26-årige danske landsholdsspiller kom på banen mod United, da der resterede 23 minutter af kampen. Han sætter her nogle ord på 2-2 opgøret i Europa League.

– Det er altid svært at blive skiftet ind i en kamp med så højt et tempo, siger Andreas Christensen og fortsætter:

– Vi lever, og med de nye regler om udebanemål er det faktisk et okay resultat. Vi kan selv afgøre det i næste kamp.

AC om livet i Barca: Dem taler jeg mest med

Returopgøret mod Manchester United spilles på Old Trafford på torsdag. Der er kick off klokken 21.00, og du kan se kampen på TV2 Sport X.

Inden da venter næste opgave i LaLiga, hvor FC Barcelona søndag får besøg af FC Cádiz. Det opgør spilles også klokken 21.00 og kan ligeledes ses på TV2 Sport X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer