2 min læsningViborg FF skriver lang kontrakt med midtstopper

Viborg FF oplyser torsdag aften, at man har forlænget aftalen med slovenske Zan Zaletel.

2 min læsning
Viborg FF forlænger med Zan Zaletel.

Viborg FF har forlænget aftalen med slovenske Zan Zaletel.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside torsdag aften.

Den nye aftale mellem den 23-årige midtstopper og Viborg FF strækker sig frem til udgangen af 2027 – altså godt og vel fem år.

Den forrige aftale mellem parterne løb ellers frem til 2025, men de har altså alligevel været en tur omkring forhandlingsbordet.

Direktør i Viborg FF, Morten Jensen, understreger i forbindelse med kontraktforlængelsen vigtigheden af at have klubbens unge profiler på lange kontrakter.

– Vi er meget glade for Zale, som på kort tid er faldet godt til og blevet en profil hos os, og samtidig har han en god personlighed for vores omklædningsrum. Han er en moderne midtstopper, der hele tiden udvikler sig positivt, og vi er sikre på, at han løfter sig endnu mere her i de kommende år.

– Det er vigtigt for os at have vores unge profiler på længerevarende kontrakter, og derved skabe ro og de bedst mulige forudsætninger for, at de kan præstere og udvikle sig. Derfor er vi også glade for at forlænge aftalen med Zaletel allerede nu og samtidig er det også et skulderklap til ham for mange gode præstationer, siger Morten Jensen.

Viborg-chef efter Grot-salg: Har haft mange overvejelser

Zan Zaletel kom til Viborg FF fra slovenske NK Celje i sommeren 2022, og har i denne sæson været fast mand i den centrale forsvar for Superligaens andenplads.

Han kigger nu sammen med resten af holdet frem mod forårssæsonen i Superligaen, som Viborg FF tager hul på mandag den 20. februar hjemme mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer