1 min læsningArteta efter nederlag: Vi forærede dem målene

Mikel Arteta mener, at Arsenal forærede Manchester City målene i deres 3-1-nederlag onsdag aften.

1 min læsning
Mikel Arteta, Arsenal, Manchester City, Premier League.

Arsenal var bedst i første halvleg, Manchester City var bedst i anden halvleg.

Det er konklusionen fra både de to klubbers managere, Mikel Arteta og Pep Guardiola, samt flere eksperter i kølvandet på opgøret mellem Arsenal og Manchester City onsdag aften.

Manchester City endte dog med at trække det længste strå med en 3-1-sejr, og selvom resultatet isoleret set naturligvis er skuffende for Arsenal-manager Mikel Arteta, så er måden, hvorpå Manchester City fik sine mål, tydeligvis også frustrerende for den spanske manager.

– I sidste ende er jeg skuffet, for vi tabte. Vi tabte kampen.

– Det var et utroligt slag mellem to hold, og når vi havde styr på dem, og det havde vi, so forærede vi dem målene. Vi gav dem virkelig deres mål.

– For at slå dem skal vi spille over vores niveau, fordi de er så godt et hold og har så meget individuel kvalitet. Vi havde dem i store dele af kampen, men kampe bliver afgjort af de individuelle øjeblikke, især i felterne. Der var de bedre end os, siger Mikel Arteta.

Highlights: Premier League har fået nyt førerhold efter City-sejr på Emirates

Med sejren kravler Manchester City op på førstepladsen i Premier League, da Pep Guardiola og co. har en bedre målscore. Arsenal har dog fortsat en kamp i hånden.

Du kan se interviewet med Mikel Arteta i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer