1 min læsningThomas Frank om Roerslev-forlængelse: Et stærkt eksempel på vores rejse

Thomas Frank sætter ord på forlængelsen med Mads Roerslev, som han mener nærmest er symbolsk for den rejse, som Brentford har været på.

1 min læsning
Thomas Frank mener, at Mads Roerslev er et godt eksempel på den rejse, som Brentford har været på.

Mads Roerslev og Brentford har nu papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Det kunne Premier League-klubben oplyse onsdag.

I forbindelse med kontraktforlængelsen har klubbens danske manager, Thomas Frank, knyttet et par ord på den 23-årige højreback.

Her fortæller han blandt andet, at Mads Roerslev er et godt eksempel på den rejse, som Brentford som klub har været på.

– Mads har virkelig fortjent denne her nye kontrakt. Vi har alle været på en utrolig rejse, og Mads er et stærkt eksempel på den rejse.

– Han kom til B-holdet til at starte med, og har sidenhen spillet mere og mere, herunder også i vores oprykningssæson, og han har nu taget skridtet op til Premier League.

– Han bliver ved med at imponere os på mange forskellige områder. Defensivt er han virkelig stærk i én-mod-én, i at forsvare feltet og forsvare overfor indlæg. Offensivt er han altid med fremme.

– Som enhver anden spiller, er der også områder, hvor han kan forbedre sig, men han fortjener en masse ros. Vi ser frem til at fortsætte rejsen med ham, lyder det fra Thomas Frank til klubbens egen hjemmeside.

Brentford-dansker får forlænget kontrakten

Foruden Mads Roerslev, råder Brentford også over danskerne Mads Bech (FC Groningen), Mads Bidstrup (FC Nordsjælland), Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Mikkel Damsgaard, Mathias Jensen og Christian Nørgaard.

Ud af de i alt syv danske spillere i Brentford, er Christian Nørgaard den eneste, hvis navn ikke starter med M.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer