2 min læsningSergio Ramos løfter sløret for planen efter pension: Fodbold giver mig adrenalin

Sergio Ramos har ikke tænkt sig at trække sig fra fodboldens verden, den dag han går på pension som aktiv fodboldspiller.

2 min læsning
Sergio Ramos fortæller om sin planer for fremtiden.

Sergio Ramos har en lang og flot karriere bag sig.

Tirsdag aften blev det så til et knebent nederlag for Sergio Ramos, da han sammen med resten af PSG måtte se sig slået med 0-1 af Bayern München i den første af to Champions League-ottendedelsfinaler.

Forud for opgøret havde den spanske midtstopper afgivet et længere interview til UEFA, hvor han blandt andet kommer nærmere ind på sine planer for fremtiden – den dag, han ikke skal være fodboldspiller længere.

Her gør Sergio Ramos det klart, at han ikke er færdig med fodbolden, den dag han lægger støvlerne på hylden.

Han har dog tænkt sig at tage en pause, hvor tiden i stedet skal bruges på “almindelige hverdagsting”.

– Jeg investerer en masse tid i fodbold, og jeg har ikke haft tid til min familie. Så når jeg går på pension, vil jeg have to år dedikeret til mine børns opvækst og at opleve hverdagsting, som man ikke kan gøre som fodboldspiller – såsom at stå på ski, tage børnene på ferie uden pres, tage dem til tennisundervisning. Et normalt liv.

– Jeg skal også være mere inde over mine forretninger, men det der i sidste ende sparker liv i mig og giver mig adrenalin er fodbold.

– Jeg har gjort det i hele mit liv, og det er det, jeg gør bedst. Jeg ser mig selv som klubpræsident, sportsdirektør eller træner, siger Sergio Ramos til UEFA’s hjemmeside.

Highlights: Bayern sejrede trods tungt PSG-pres på Parc des Princes

Sergio Ramos kom til Real Madrid fra Sevilla tilbage i sommeren 2005, hvorefter han brugte de næste 16 år på at opnå alt, hvad man kan opnå som fodboldspiller i Spanien.

I sommeren 2021 gik turen så til PSG, hvor han efter en hård og skadesplaget start atter har fået gang i karrieren i denne sæson.

Til sommer står hans nuværende aftale med den franske storklub til at løbe ud, og Sergio Ramos kom i interviewet med UEFA ikke nærmere ind på, hvor længe han har tænkt sig at fortsætte som fodboldspiller.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer