2 min læsningVildt rygte: Byttehandel under opsejling i Premier League

Premier League-klubberne Chelsea og Manchester City kan til sommer indgå en ganske opsigtsvækkende byttehandel.

2 min læsning
Premier League-klubbern Chelsea og Manchester City kan til sommer indgå en ganske opsigtsvækkende byttehandel.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea har en spiller, som Manchester City gerne vil have og omvendt.

Chelsea er godt besat på venstre back, mens det samme er tilfældet for Manchester City på højre back, og derfor kan der være en ganske bemærkelsesværdig byttenhandel på vej mellem de to engelske storklubber.

I Manchester City skulle de holde et ganske vågent øje med Chelseas Ben Chilwell, mens de i Chelsea har fået fornyet interesse i portugisiske João Cancelo.

Cancelo er lige nu udlejet fra Manchester City til Bayern München, men tyskerne menes ikke at være villige til at betale den frikøbsklausul på 520 millioner kroner, som de til sommer har mulighed for at gøre brug af.

I forbindelse med Cancelos udlån til Bayern München antydede Manchester City-manager, Pep Guardiola, at der ikke nødvendigvis var en fremtid for portugiseren på Etihad.

– Jeg ønsker ham det allerbedste. Han har fire måneder [i München], og næste sæson ved jeg ikke, hvad der skal ske. Han har gjort en fantastisk figur i de seneste to Premier League-sæsoner, vi har vundet. Efter VM startede vi med at spille med nogle anderledes mønstre, og jeg kunne lide det, jeg så. Så jeg besluttede at give mere tid til dem, der var på banen, lød det fra Guardiola.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I Chelsea har Ben Chilwell ikke helt fået den succes, som han formentlig håbede på, da han i 2020 skiftede til London-klubben fra Leicester.

I den første sæson blev det godt nok til hele 27 kampe i Premier League, men det tal var i sidste sæson reduceret til bare syv som følge af en korsbåndsskade.

Medie: Chelsea kan få João Felix billigere til sommer

I denne sæson har en baglårsskade holdt den 26-årige venstreback ude af otte kampe, men i de seneste to ligakampe er det dog blevet til korte indhop for Chilwell, der har 17 a-landskampe for england på sit cv.

For både Chelseas og Manchester Citys vedkommende gælder det, at de på henholdsvis venstreback og højreback har spillere, de umiddelbart ser ud til at satse mere på.

Chelsea har i Marc Cucurella en startende venstreback, som kan bakkes op af 18-årige Lewis Hall, mens Manchester City har 32-årige Kyle Walker til positionen på højreback, ligesom også de har en ung backup i form af 18-årige Rico Lewis. Ind imellem spiller Manchester City desuden helt uden backs, når de som i weekendens 3-1-sejr over Aston Villa spiller i 3-4-3-formation.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer