Premier League

Medie: Chelsea kan få João Felix billigere til sommer

Chelsea har lejet João Felix i Atletico Madrid, men Premier League-klubben kan få et afslag i pris til sommer.

Premier League-klubben Chelsea har kun lejet Joao felix i Atletico Madrid, men englænderne kan mulæigvis få et afslag i pris til sommer.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter bare to kampe i klubben skulle Chelsea-ejer Todd Boehly allerede have set sig ganske varm på lejespilleren João Felix.

Den portugisiske angriber er første omgang lejet i Atletico Madrid frem til sommer, da Chelsea efter sigende ikke ville betale de 130-140 millioner euro, som Atletico i januar krævede for at sælge.

I stedet har Chelsea sendt 11,5 millioner euro mod den spanske hovedstad som kompensation for Felix’ lejeophold i London, og det kan vise sig at være penge godt givet ud.

Ifølge det spanske medie Relevo er Atletico Madrid nemlig villige til at gå markant ned i pris, hvis Chelsea stadig er interesserede i at købe Felix i sommerens transfervindue.

Således skulle den spanske hovedstadsklub være villige til at sælge den portugisiske angriber for 100 millioner euro – cirka 30 millioner mindre, end klubben selv gav for ham i Benfica i sommeren 2019.

Medie: Portugisisk City-profil i kikkerten hos Chelsea

Det er dog særligt João Felix’ alder, der er interessant for Chelsea, for med sine blot 23 år er Felix en spiller, som Todd Boehly og Chelsea kan bygge fremtidens hold op omkring.

Desuden mener det spanske medie at vide, at Felix har et godt forhold til Chelseas nyindkøb – Enzo Fernandez – med hvem han i øvrigt deler agent.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Begge spillere har nemlig superagentnen Jorge Mendes, og allerede nu menes han at have skabt et særdeles godt forhold til Chelsea-ejer Boehly.

João Felix har blot spillet 148 minutters fodbold for Chelsea, men han har allerede gjort mere end en smule opmærksom på sig selv.

I sin første kamp for klubben blev han nemlig vist ud efter en grim tackling, og efter tre kampes karantæne vendte han i weekenden tilbage, og igen kom han i centrum. I weekendens kamp mod West Ham var det dog på en positiv måde, da Felix tegnede sig for Chelsea scoring i 1-1-kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P