3 min læsningKlopp forsikrer: Jeg hverken kan eller vil gå

Jürgen Klopp har været i sine to tidligere klubber i syv år, men selvom han nu er begyndt på sit ottende år i Liverpool, så forsikrer han, at han ikke er færdig.

3 min læsning
Liverpool-manager Jürgen Klopp forholder sig nu til de exit-rygter, der på det seneste har svirret i pressen. Han hverken kan eller vil gå.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter flere imponerende sæsoner har 2022-23-sæsonen bestemt ikke formet sig som ønsket.

Liverpool har ikke været udenfor det fornemme top-fire-selskab i Premier League siden Jürgen Klopps første sæson i 2015-16.

I skrivende stund er Klopp og Liverpool dog at finde helt nede på ligaens tiendeplads, og Anfield-klubben risikerer således helt at glippe de europæiske pladser i denne sæson.

Forud for mandagens Merseyside-opgør mod rivalerne fra Everton har Klopp og Liverpool fortsat til gode at vinde en ligakamp i det nye år, og selvom der så småt begynder at komme spørgsmålstegn ved Jürgen Klopps position i klubben, så afviser han helt og holdent selv at forlade posten som manager.

– Jeg hverken kan eller vil gå. Jeg er ansvarlig, der er for meget, jeg er ansvarlig for. Sådan vil jeg have det, og jeg vil løse det. Jeg er 100 procent dedikeret, siger Klopp ifølge BBC.

Medie: Liverpool villige til at sælge Salah

Jürgen Klopp kom til Liverpool som afløser for fyrede Brendan Rodgers i oktober 2015. Inden da havde han stået i spidsen for Dortmund i syv sæsoner, og inden da havde han haft godt syv år i Mainz.

I oktober sidste år rundede Klopp syv år i Liverpool, og selvom der hidtil i karrieren har tegnet sig et billede, så er der tale om en anden situation i Liverpool end i de to tyske klubber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er erfaren nok til at vide, at jeg vi kan komme igennem det her på grund af to ting; Da jeg forlod Mainz var det et skifte op ad karrierestigen. Da jeg forlod Dortmund var jeg virkelig udmattet, og jeg følte, at det var på tide at prøve noget andet.

– Det er hverken eller i den her situation. Jeg er her fuldstændig, men jeg forstår godt, når folk siger; ‘syv år her, syv år der’, men det har intet med det at gøre. Situationen er andeledes af forskellige årsager, men det er ikke en af dem, lyder det fra Klopp.

Medie: Kæmpeklub vil have Klopp som ny træner

Liverpool har siden nytår lukket tre mål ind både 3-1-nederlaget til Brentford, 3-0-nederlaget til Brighton og i 3-0-nederlaget til Wolves senest. Kun i 0-0-kampen mod Chelsea har Liverpool således fået point.

Liverpool møder mandag aften Everton, inden Newcastle venter lørdag. I næste uge får Klopp og kompagni besøg af de forsvarende Champions League-vindere fra Real Madrid i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer