1 min læsningDommerforbund tager konsekvens: VAR-dommer fjernet fra storkampe

Det bliver alligevel ikke dommer John Brooks, der får VAR-ansvaret i de to kommende storkampe i Premier League.

1 min læsning
Det bliver alligevel ikke dommeren John Brooks, der får VAR-ansvaret i kampene mellem Liverpool og Everton samt Arsenal og Manchester CIty.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Som campo.dk tidligere mandag kunne berette, så havde weekendens VAR-fadæse ingen konsekvens for dommeren bag.

Dommer John Brooks, der var VAR-dommer og på mærkværdigvis annullerede et Brighton-mål i lørdagens kamp mod Crystal Palace, stod mandag før middag til at skulle være VAR-dommer i to storkampe i Premier League.

Brøler får ingen konsekvenser: VAR-dommer klar til Merseysidederby og mesterskabsduel

Brooks skulle have været VAR-dommer i mandagens kamp mellem Liverpool og Everton samt mesterskabsduellen mellem Arsenal og Manchester City onsdag, men sådan kommer det alligevel ikke til at gå.

Ved middagstid mandag er Brooks nemlig blevet fjernet på Premier Leagues officielle liste over dommere til de to kampe, uden der dog er komme nogen meddelelse fra dommerforbundet.

I aftenens Merseysidederby bliver det i stedet Andre Marriner, der indtager pladsen ved VAR-skærmen i Stockley Park, mens det i onsdagens storkamp mellem Premier Leagues nummer et og to, Arsenal og Manchester City, vil være David Coote, der skal tegne de efterhånden famøse offside-streger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer