1 min læsningGuardiola efter City-sejr: Vigtigt at lukke hullet op til Arsenal

Arsenal smed point med en uafgjort mod Brentford lørdag, mens Manchester City klarede opgaven med en 3-1-sejr hjemme mod Aston Villa søndag - og det var vigtigt, understreger Pep Guardiola.

1 min læsning
Pep Guardiola, Manchester City, Premier League.

Onsdag går det løs.

Her brager Arsenal og Manchester City sammen på Emirates, og selvom Premier League langt fra kan blive afgjort rent matematisk af den kamp alene, så er det stadig en kamp, som mange nok vil mene kan blive afgørende for mesterskabet.

Forud for kampen er der nu tre points forskel på de to klubber, – Manchester City har dog spillet en kamp mere – efter Arsenal smed point med 1-1-kampen mod Brentford lørdag.

Søndag sørgede Manchester City nemlig for at holde liv i mesterskabsdrømmene, da de i overbevisende stil sejrede med 3-1 hjemme over Aston Villa – og det var vigtigt, fortæller Manchester City-manager Pep Guardiola.

– Overordnet set spillede vi en virkelig god kamp.

– Vi kunne godt have presset højere og bedre, men vi fik justeret på noget i anden halvleg.

– Anden halvleg var bedre end den første. Uheldigvis lukkede vi endnu en gang et mål ind efter en fejl.

– Men overordnet set, så har vi en fornemmelse af at vi kan score på alle standardsituationer, og det var generelt en god kamp, så det er jeg glad for.

– Folket stod bag os, og derfor var det vigtigt at gribe muligheden for at lukke hullet op til Arsenal, siger Pep Guardiola ifølge Manchester Citys egen hjemmeside.

Highlights: City generobrer andenpladsen fra United efter sejr over Aston Villa

Kampen mellem de to tophold i Premier League fløjtes i gang onsdag klokken 20.30 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer