Highlights: City generobrer andenpladsen fra United efter sejr over Aston Villa

Manchester City er atter tilbage på andenpladsen, efter Manchester United tidligere søndag spillede sig op i top to for en stund.

Highlights Manchester City-Aston Villa, højdepunkter Premier League.

Manchester United nåede knapt nok at nyde det.

Efter at have set lokalrivalerne fra Manchester United indtage andenpladsen i et par timer, tog Manchester City sagen i egen hånd, da de søndag aften sejrede med 3-1 hjemme over Aston Villa – og dermed nu selv er tilbage på andenpladsen i Premier League.

Rodri headede et indstuderet hjørnespark i mål til 1-0 allerede efter fire minutter. Aston Villa-spillerne virkede modløse resten af halvlegen, hvor pausestillingen endte med 3-0. Til trods for en bedre indsats fra gæsterne i anden halvleg, blev det aldrig for alvor tæt, og kampen endte altså 3-1 til Manchester City.