2 min læsningStore forventinger men ingen startdebut for Schwartz i Hobro

Der er store forventninger til Ronnie Schwartz i Hobro, men angriberen kommer ikke til at starte dagens kamp mod Hillerød.

2 min læsning
Ronnie Schwartz er kommet til Hobro IK i NordicBet Ligaen, og selvom han ikke starter mod Hillerød, så har han vist sig fint frem.
Foto: Hobro IK

Han står noteret for 60 mål i Superligaen og 33 i NordicBet Ligaen.

33-årige Ronnie Schwartz skal, vist alt går som håbet, bygge på det sidste tal, når han i dette forår skal tørne ud for Hobro IK i NordicBet Ligaen.

Den nordjyske angriber er kommet til Hobro, efter han denne vinter fik ophævet sin kontrakt hos Vendsyssel FF, og allerede nu har den tidligere superligatopscorer vist sig fint frem.

Det bliver dog ikke til startdebut for Schwartz, når Hobro lørdag åbner NordicBet Ligaen med holdets udskudte kamp mod Hillerød.

– Ronnie har vist til træning, hvor god en afslutningsfod han har. Fysisk skal han stadig bygge lidt på, men det er ikke en lang proces, for han har egentlig set fin ud. Jeg kan dog godt afsløre, at han ikke starter mod Hillerød.

– På sigt skal han dog spille med om at komme i startopstillingen. Mu og Deedson (Muamer Brajanac og Don Deedson, red.) har set fine ud som de to angribere i opstarten, men med Ronnies cv og alder skal han være et emne til en startopstilling i Hobro. Så skal vi sørge for at skabe nogle chancer til ham, så han kan score nogle mål, siger cheftræner Martin Thomsen til Nordjyske.

Officielt: Tidligere Superliga-bomber på plads i Hobro

Med skiftet til Hobro kan Ronnie Schwartz i lørdagens kamp mod Hillerød skrive sin professionelle klub nummer 12 på cv’et.

Det cv tæller i forvejen 11 klubber i form af AaB, Randers FC, Guingamp, Brøndby, Esbjerg fB, Waasland-Beveren, Sarpsborg, Silkeborg, FC Midtjylland, Charlton og Vendsyssel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer