1 min læsningOfficielt: Tidligere Superliga-bomber på plads i Hobro

"Plaffeministeren", der tidligere har scoret mål på samlebånd for både Silkeborg og AaB, og som også har været i FCM og Charlton, skal nu tørne ud for Hobro.

1 min læsning
Hobro IK lander en aftale med Ronnie Schwartz
Foto: Hobro IK

Med kun otte mål i de første 16 kampe af NordicBet-ligaen, er mål en mangelvare i Hobro IK.

Derfor har den jyske klub hentet Ronnie Schwartz på en aftale, der løber frem til sommeren 2023. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

“Plaffeministeren” der senest har været på kontrakt i Vendsyssel FF, indtil kontrakten med den nordjyske klub blev ophævet kort inden transfervinduets lukning, ser frem til et nyt kapitel.

– Der har været nogle forskellige muligheder for mig, men jeg syntes, at Hobro IK var det bedste match. Derfor har jeg også investeret min tid i at træne med i den seneste uge og jeg er glad for at vi er blevet enige om en aftale.

– Indtil videre har jeg fået et super positivt indtryk af klubben og truppen, hvor jeg kan bidrage med min erfaring og forhåbentligt en masse mål.

Hobro ligger ved vinterpausen under stregen i NordicBet-ligaen, men med en kamp i hånden i forhold til de nærmeste klubber.

AaB skriver under med DS-spiller: Får to-årig aftale

Ronnie Schwartz’ officielle debut for Hobro kan komme den 11. februar, når modstanderen hedder Hillerød i NordicBet-ligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer