2 min læsningSkuffet Ankersen: Fortjener at blive behandlet ordenligt

Spilletiden har været yderst begrænset for Peter Ankersen i denne sæson, og backen savner respekt fra F.C. Københavns side.

2 min læsning
F.C. Københavns Peter Ankersen savner respekt fra klubben, som først sent i sommerens transfervindue gav ham besked om, at han kunne forlade klubben.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

24 minutter i Champions League og 53 minutter i DBU Pokalen.

Det er antallet af minutter, som 32-årige Peter Ankersen har spillet under Jacob Neestrup i F.C. København.

Ikke én eneste gang er det således blevet til spilleminutter i Superligaen for esbjergenseren, efter Neestrup overtog cheftrænerrollen fra Jess Thorup i F.C. København.

Peter Ankersen er ikke tilfreds med tingenes tilstand i F.C. København, men utilfredsheden stammer faktisk i højere grad fra tiden under Jess Thorup – nærmere bestemt sommerens transfervindue.

Med sit fjerde danske mesterskab og spilletid i samtlige 10 kampe i Superligaens slutspil så tingene ellers gode ud for Ankersen, da han den 22. maj gik på sommerferie, men i F.C. København satsede de på andre og yngre kræfter i form af unge Elias Jelert, og først sent i transfervinduet fik Ankersen således besked om, at han kunne finde en ny klub.

– Jeg synes, der er mange forskellige måder at gøre tingene på, og en af de ting, hvor det for mig ikke er måden at gøre det på, er at komme fem minutter i 12 og sige, at jeg godt kan finde noget andet.

– Jeg er ikke ude i at kaste med mudder, men det er sådan nogle ting herinde, hvor jeg i nogle cases godt kunne have savnet en lille smule respekt i starten. Det hele skal ikke komme op i, hvor meget man har vundet eller det ene eller andet, men helt basalt synes jeg, at det, som jeg har gjort for klubben, fortjener, at man bliver behandlet på en ordentlig måde, siger Peter Ankersen til B.T.

Vraget Ankersen i FCK: Det hele kom lidt pludseligt

Peter Ankersen understreger i samme ombæring, at cheftræner Jacob Neestrup forud for vinterens transfervindue gav ham besked på, at han ikke ville stå i vejen, hvis Ankersen fandt en ny klub.

Det er i ifølge Peter Ankersen måden at gribe tingene an på, men ikke desto mindre blev det ikke til et klubskifte for Ankersen i januar.

Peter Ankersen har kontaktudløb i F.C. København i sommeren 2024, men det lugter altså mere og mere af, at den tidligere danske landsholdsspiller finder en ny klub allerede til sommer.

Peter Ankersen står noteret for i alt 245 førsteholdskampe i F.C. København, som han har repræsenteret af to omgange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer