2 min læsningOptimismen blomstrer i United: Gang i noget specielt

Manchester United ligner efter mange sløje år et hold, der er kommet på ret kurs, og det er også fornemmelsen i spillertruppen.

2 min læsning
Manchester Uniteds forsvarsspiller, Rafael Varane, fornemmer noget positivt på vej i Manchester United.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Nok måtte de i onsdags nøjes med uafgjort mod Leeds, men det fjerner ikke følelsen.

Manchester United ligner et forvandlet mandskab under Erik ten Hags ledelse, og forud for sæsonens sidste små fire måneder, kan holdet principielt stadig vinde fire trofæer.

Inde i spillertruppen bobler optimismen åbenbart også, i hvert fald er den netop pensionerede franske landsholdsspiller, Raphael Varane, fint tilfreds med de ting, som han ser i øjeblikket.

– Jeg elsker at spille, og som jeg sagde til Casemiro den anden dag; Der er er gang i noget virkelig specielt her, der er en ‘buzz’ her og stemningen er virkelig god.

– Vi nyder alle at spille sammen, og det kan ses på banen, og man kan se på resultaterne, at der er en virkelig positiv dynamik rundt omkring holdet, lyder det fra Varane.

Highlights: United med comeback mod Leeds

Manchester United har siden Sir Alex Fergusons pension i 2013 lignet en klub, der både ledelses- og spillemæssigt har famlet i blinde, men med ansættelsen af hollandske Erik ten Hag i sommer, er retningen nu klar.

– Vi har tilpasset os den nye manager, og der er en god forståelse blandt os alle nu. VI ved præcis, hvordan han ønsker vi skal spille, og det kan ses på banen: Vi er komfortable med den måde, han ønsker vi skal forsvare, hvordan vi skal starte angreb, og hvordan vi skal gribe kampene an, og vi er alle forholdsvis afslappede og forbedrer os selvsikkert, lyder det fra Varane.

Barca-stjerne misser brag mod Manchester United

Manchester United møder, ligesom det var tilfældet onsdag, Leeds i Premier League på søndag. Dernæst står den på en tur til Katalonien, hvor FC Barcelona byder indenfor til det første af to opgør i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer