1 min læsningArteta om kontroversiel kendelse: Der var offside

Mikel Arteta og Arsenal måtte dele pointene med Brentford lørdag eftermiddag, selvom spanieren mener, at der var klar offside på Brentfords mål.

1 min læsning
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikel Arteta lagde ikke skjul på sin skuffelse over dagens dommere.

Selvom Leandro Trossard scorede sit første mål i Arsenal-trøjen, var det ikke nok til at hive en sejr hjem. Det sørgede Brentfords Ivan Toney for.

Et VAR-tjek skulle der til efter englænderens scoring, og det blev dømt til Brentfords favør. Det er Mikel Arteta ikke tilfreds med, der mener, at der var klart offside på Toneys mål.

– Jeg har lige kigget på det [målet], og det er offside, ja. Vi får sikkert en forklaring senere på ugen, men i dag har vi ikke fået det. Det er for sent – det er fint, det er et mål, det er irrelevant, siger han efter kampen.

Han lægger dog ikke skjul på, at han er stolt af sit hold – og at Brentford er en svær modstander.

– Jeg synes, det var en rigtig stærk præstation. Det er et drilsk hold at spille mod. Det er frustrerende [ikke at vinde], men det her er Premier League.

Arsenal-bossen fortæller også, at han efter kampen har givet sin mening om VAR-dommen til kende til Premier League. Om der kommer en officiel klage fra Arsenal vides ikke.

Highlights: Dansk assist i Brentford-point mod Arsenal

Arsenal kan udbygge sin føring i Premier League onsdag, når de tager imod de forsvarende mestre fra Manchester City på Emirates Stadium. Kampen starter klokken 20:30 og den kan ses på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer