2 min læsningØdegaard om Arteta: Passioneret, intens og skør!

Arsenal-manager Mikel Artetas passion og intensitet var en af hovedårsagerne til, at Martin Ødegaard valgte at skifte til klubben.

2 min læsning
Martin Ødegaard kalder Mikel Arteta for skør. Arsenal. Premier League.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

En vellykket lejeperiode mellem januar og juli 2021 var nok.

I sommeren 2021 skiftede den nu 24-årige nordmand Martin Ødegaard Real Madrid ud med Arsenal på en permanent aftale.

Og siden da har det for alvor taget fart for den norske midtbanespiller, der nu kan bryste sig af at være en af de vigtigste spillere på Mikel Artetas Arsenal-mandskab, hvor han også bærer klubbens anførerbind.

I et interview med Players Tribune fortæller Ødegaard blandt andet, at han forventer at blive i Arsenal i lang tid fremover. I den forbindelse sætter han nogle ord på klubbens manager Mikel Arteta, som var en af årsagerne til, at han i første omgang skiftede til Arsenal.

Det var nemlig en overbevisende Zoom-samtale med Mikel Arteta, der blev tungen på vægtskålen i forhold til aftalen, der sendte Ødegaard til det nordlige London.

– Jeg talte med Mikel Arteta på et Zoom-opkald, og han fortalte mig alt om projektet. På det tidspunkt klarede Arsenal sig ikke godt. De var langt nede som nummer 15 i tabellen.

– Men det møde! Helt ærligt. Jeg udfordrer enhver til at komme væk fra et møde med Arteta og ikke tro på alt, hvad han fortæller dig. Han er ‘next level’. Det er svært at forklare. Han er passioneret, han er intens og nogle gange, ja, så er han lidt skør. Men det er som om, at ligemeget hvad han siger vil ske, så sker det, fortæller Ødegaard til Players Tribune ifølge Sky Sports.

Barcelona på jagt efter Arsenal-transfermål

– Nu er vi en del af titelkampen, men der er lang vej igen. Men tro mig, ingen af os tænker på maj endnu. Det er en kliché, men vi tager det kamp for kamp og ​​træning for træning. Et skridt ad gangen.

– Jeg vil dog sige dette. Hvis der er nogen tilbage, der stadig ikke helt tror på dette hold, så tag det fra mig. Der er ingen grænser for, hvad vi kan opnå. Ingen kan fortælle mig andet. Jeg er så stolt af at være kaptajn for denne klub, og jeg føler, at jeg kommer til at være her i lang tid.

Arsenal er i skrivende stund i spidsen af Premier League, hvor klubben har fem point ned til de nærmeste konkurrenter fra Manchester City, som endda har spillet en kamp mere end Arsenal.

Arsenal skal næste gang i aktion på lørdag, når klubben møder Thomas Franks Brentford. Et opgør der sparkes i gang klokken 16:00 og kan følges på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer