2 min læsningJordi Alba parat til at gå ned i løn for Barca

FC Barcelona skal spare et milliardbeløb i lønbudgettet næste sæson. Jordi Alba er indstillet på at hjælpe klubben ved at gå ned i løn.

2 min læsning
Jordi Alba vil gå ned i løn for at hjælpe FC Barcelona.
Foto: Josep LAGO / AFP.

Hele 1,3 milliarder kroner.

Så mange penge skal FC Barcelona spare i løn næste sæson på grund af løngrænsen i LaLiga.

Spørger man en af klubbens spillere Jordi Alba, er han parat til at gå ned i løn for at hjælpe klubben. Det fortæller han til Marca.

– Ja.

Så kort og præcist, svarer Jordi Alba på spørgsmålet, om han er villig til at gå ned i løn for at hjælpe FC Barcelona. Han uddyber:

– Det er en klubbeslutning, og jeg har altid hjulpet, når jeg er blevet spurgt.

33-årige Jordi Alba har kontraktudløb til næste sommer, og hvis han og klubben vælger at forlænge aftalen kan det altså indeholde en mindre lønpakke end den, den spanske landsholdsspiller har nu.

Kæmpe nedskæring: FC Barcelona vil reducere lønbudgettet med over 1 milliard

Efter mange år som profil og fast spiller i FC Barcelona er spilletiden mere sparsom denne sæson for venstrebacken. Det tager han dog med ro.

– Det er rigtigt, at jeg ikke spiller alle kampe, men når jeg er på banen, forsøger jeg at gøre mit bedste. Og når jeg ikke spiller, forsøger jeg at hjælpe mine holdkammerater fra bænken, siger Jordi Alba og fortsætter:

– Det er nyt for mig, fordi normalt har jeg været så heldig at spille en masse minutter. I år er det mindre, men jeg får også mine minutter, og jeg er glad for denne rolle. Det er vigtigt at hjælpe mine kolleger – at være der for dem, at rådgive dem, og det er også positivt og motiverer mig.

Barca bekræfter: Skriver kontrakt med Ronaldinhos søn

Jordi Alba spillede en stor rolle i FC Barcelonas seneste kamp mod Sevilla i søndags. Venstrebacken havde nemlig andel i to af målene i 3-0 sejren. Han scorede selv til 1-0 og lagde senere op til 3-0 målet.

Næste opgave for LaLigas førerhold, FC Barcelona, er kampen mod Villarreal på søndag. Der er kick off klokken 21.00, og du kan se kampen på TV2 Sport X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer