2 min læsningFIFA bekræfter: Her er de tre nominerede til årets mandlige fodboldspiller i verden

Det står mellem tre topspillere, når The Best-titlen som årets bedste mandlige fodboldspiller i verden skal uddeles.

2 min læsning
Lionel Messi, Kylian Mbappé og Karim Benzema nomineret til at vinde bedste spiller i verden. FIFA the best
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo.

Snart skal den årets bedste fodboldspiller i verden findes.

Det sker i slutningen af februar, når The Best-titlen skal uddeles til en af tre nominerede mandlige fodboldspillere.

Nu har FIFA så offentliggjort, hvem der er blandt de sidste kandidater til at tage titlen med hjem.

Fredag eftermiddag bekræfter FIFA, at det kommer til at stå mellem Lionel Messi, Karim Benzema og Kylian Mbappé, når The Best-titlen som årets bedste mandlige fodboldspiller i verden skal uddeles. Alle tre spillere har da også haft et ganske fint 2022.

Lionel Messi var blandt andet en af arkitekterne bag den argentinske triumf ved vinterens VM-slutrunde i Qatar, hvor det blev til seks mål og tre assists. Ligesom han i skrivende stund også står noteret for 15 mål og 14 assists i 25 kampe for Paris Saint-Germain i denne sæson.

Kylian Mbappé var også godt spillende vedVM-slutrunden, hvor Frankrig nåede hele vejen til finalen. Her bidrog han med otte mål og to assists. I den sæson står han ligeledes noteret for 25 mål og seks assists for sit klubhold, PSG.

Karim Benzema måtte se sig frataget chancen for dominans ved VM-slutrunden grundet en skade. Til gengæld blev han i sidste sæson kronet som topscorer i både LaLiga og Champions League med henholdsvis 27- og 15 scoringer. Begge turneringer som hans klubhold Real Madrid endte med at vinde. I denne sæson har han scoret 13 mål i 21 kampe for Real Madrid.

FIFA bekræfter: Her er de tre nominerede til årets mandlige cheftræner i verden

Vinderen af titlen som årets bedste mandlige fodboldspiller i verden bliver fundet ved en stor ceremoni, der finder sted den 27. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer