2 min læsningDobbelt op på nederlag: Malmø besejrer AGF i sandt målorgie

Malmø FF var for stærke for AGF i fredagens træningskamp, og dermed tabte AGF to træningskampe på samme dag.

2 min læsning
AGF kamptrup AC Horsens

Superligaklubben AGF har haft en hård sidste kampdag på træningslejren.

De sidste ting skulle prøves af, inden det igen gælder Superligabold. Og derfor stod fredagen på hele to træningskampe mod henholdsvis BK Häcken og Malmø FF.

Men ikke nok med at selve programmet fredag var hårdt, så blev det også en hård dag rent resultatmæssigt for den aarhusianske klub.

Dagens første opgør mod BK Häcken bød således på et 3-1-nederlag til AGF. Og det blev også til endnu et nederlag, da man mødte Malmø FF sent fredag eftermiddag.

AGF fik en hård start på kampen, hvor Malmø-danskeren Søren Rieks hurtigt fik bragt svenskerne foran. Sigurd Haugen fik dog hurtigt udlignet, men ligeså hurtigt lå bolden igen i de aarhusianske netmasker.

Således var stillingen 2-1 til Malmø, da de to hold gik til pause.

Duelund scorede i AGF-nederlag til svenskere

I anden halvleg fortsatte målkavalkaden.

Første sendte Jelle Duin AGF tilbage på sporet med en scoring til 2-2. Men med to scoringer på tre minutter af Malmø stod den pludselig 4-2 til svenskerne.

AGF forsøgte at kæmpe sig tilbage i opgøret. Og det blev da også til en reducering til 4-3 fra Sigurd Haugen, der sendte et straffespark i netmaskerne. Men mere blev det ikke til for AGF, og dermed tabte klubben for anden gang fredag.

Dagens kampe var de sidste på programmet for AGF, før det igen gælder fodbold fra Superligaen. Her møder AGF i første omgang AaB på udebane. En kamp der afvikles den 17. februar klokken 19:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer