2 min læsningThomas Frank indrømmer: Drømmer om Europa

Thomas Frank kan ikke lade være med at drømme om europæisk fodbold til Brentford - og når man kigger på den stime, som den lille London-klub er inde, forstår man ham godt.

2 min læsning
Thomas Frank drømmer om europæisk fodbold i Brentford.

Ni kampe som ubesejret.

Det minder lidt om humlebien, der ikke ved, at den ikke kan flyve – derfor gør den det bare.

Målt på budgettet, burde Brentford aldrig kunne klare sig så godt i Premier League, som tilfældet var i forrige sæson – og i endnu højere grad i denne sæson.

Senest blev det lørdag til en overbevisende 3-0-sejr hjemme over Southampton, og ‘dansker-klubben’ er dermed inde i en stime på ni kampe i streg uden nederlag.

Kigger man i Premier League-tabellen indtager Brentford nu syvendepladsen foran blandt andre storklubberne Liverpool og Chelsea.

Med 21 kampe spillet er der blot tre point op til Tottenham på femtepladsen, mens der er syv point op til Newcastle i den helt sjove top 4, der som bekendt giver adgang til Champions League.

Derfor kan man da heller ikke fortænke den danske Brentford-manager Thomas Frank i at drømme om europæisk fodbold i næste sæson.

– Jeg er en drømmer, siger Thomas Frank til The Athletic og fortsætter:

– Men jeg er også opmærksom på den her ubarmhjertige liga, hvor man ved at tre skader til tre nøglespillere, og så har man et anderledes scenarie.

– Men vi har et stort fokus, hvilket jeg tror er en af årsagerne til, hvorfor vi er gode – et kæmpe fokus på næste kamp, hvor vi går all in for at se om vi kan vinde den.

– Og så drømmer vi selvfølgelig og forsøger at ende så højt som muligt.

Thomas Frank og Brentford ubesejret i ni kampe: Vores mest overbevisende præstation

Næste opgave for Thomas Frank og co. byder på en svær én af slagsen.

Her venter et opgør ude mod førerholdet Arsenal lørdag den 11. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer