Derby della Madonnina: Simon Kjær og co. taber til Inter

Søndag aften tog Inter imod AC Milan på Stadio Giuseppe Meazza. Her skulle Derby di Milano spilles - og det var nummer 200 i Serie A-regi.

Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Søndag aften løb Milan-derbyet af stablen.

Det var derby nummer 200 mellem de to storklubber i Serie A-regi, og der var lagt op til et brag af en kamp.

Med Inter på anden- og AC Milan på sjettepladsen inden kampstart, var der tale om en topkamp i Norditalien. Og som altid var der fart over feltet fra første fløjt.

Inter kom klart bedst fra start. Efter et par muligheder kom ‘Nerazurri’ på 1-0, efter den nye anfører, Lautaro Martinez, vandt en hovedstødsduel mod danske Simon Kjær og kunne heade bolden i nettet.

Efter 45 minutter var det bedste, der var sket for Stefano Pioli og AC Milan i første halvleg, at der blev fløjtet til pause. Med andre ord, så var der ikke meget der gik AC Milans vej.

Selvom den portugisiske stjerne, Rafael Leão, kom på banen for den røde del af Milano, kunne ikke engang han pynte på resultatet. Det samme gjorde sig gældende for Romelu Lukaku i den blå trøje.

AC Milans største chance i kampen kom efter et frispark af Olivier Giroud, som placerede bolden lige ved siden af stolpen og Andre Onana i Inter-målet.

Efter 85 minutters spilletid, blev Simon Kjær, som ikke havde leveret en overbevisende indsats, skiftet ud til fordel for kroatiske Ante Rebic.

Ekstasen udfoldede sig kortvarigt hos Nerazurri, da Lautaro Martinez gjorde det til 2-0 helt til sidst. Dog blev målet underkendt, da argentineren var offside.

Inter-boss bekræfter: Stjerne-kaptajn vraget

Martinez kunne dog kalde sig matchvinder, da kampen blev fløjtet af og endte 1-0. AC Milan fortsætter dermed sin dårlige stime, med fire nederlag i streg.