1 min læsningRonnie Schwartz træner med i Hobro: Håber på kontrakt

Ronnie Schwartz er forsat klubfri, men den 33-årige angriber håber på, at han snart kan underskrive en kontrakt med NordicBet Liga-klubben Hobro.

1 min læsning
Ronnie Schwartz er på prøve hos NordicBet Ligaens bundhold fra Hobro IK
Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix

Ronnie Schwartz har i løbet af karrieren gjort sig gældende hos flere klubber på højeste niveau i Danmark.

Således står Ronnie Schwartz noteret for Superligakampe for både AaB, Randers FC, FC Midtjylland, Silkeborg IF, Esbjerg FB og Brøndby IF.

Fredag kom det så frem, at Schwartz for tiden træner med i NordicBet Liga-klubben Hobro IK. Og her håber Schwartz, der fortsat er klubløs, at han kan tilspille sig en fast kontrakt. Det beretter Nordjyske lørdag aften.

– Der har været nogle enkelte muligheder, men jeg syntes, at Hobro var den, der tændte mig mest.

– Så den har jeg satset mest på, og det vil jeg også gerne fremadrettet, hvis det kan lade sig gøre, fortæller den 33-årige angriber

Han fortæller dog samtidig, at der endnu intet konkret er på bordet. Indtil videre har han blot trænet med i klubben samt deltaget i den seneste træningskamp mod Thisted, hvor det blev til cirka en time på banen – dog uden at finde vej til netmaskerne.

Ronnie Schwartz, der senest har været på kontrakt i NordicBet Liga-klubben Vendsyssel FF, står noteret for i alt 157 Superligakampe i karrieren. Her er det blevet til 60 mål og 10 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer