Mathias Jensen-kasse i sikker Brentford sejr

Mathias Jensen scorede Brentfords tredje mål, da de sikkert slog Southampton 3-0.

Mathias Jensen scorede for Brentford i Premier League.
Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford-opturen I Premier League fortsatte efter en 3-0 sejr over Southampton, hvor Mathias Jensen leverede en scoring.

Danskerklubben startede målscoringen med to hurtige mål lige inden pausen. Først var det forsvarspilleren Ben Mee efter 41 minutter, inden Bryan Mbeumo tre minutter gjorde det til 2-0.

Det fik Southampton til at reagere fra anden halvlegs start ved at sætte nyindkøbende Kamaldeen Sulemana og Paul Onuachu på banen.

Men de to tidligere Superliga-profiler kunne ikke hjælpe deres nye klub med at vende kampen. I stedet lukkede den danske landsholdspiller Mathias Jensen kampen, da han headede 3-0 målet ind med 10 minutter tilbage af kampen.