International Fodbold

Messi udelukker intet: VM 2026 er stadig en mulighed

Det afhænger af mange ting, men Lionel Messi afviser ikke, at han muligvis vil repræsentere Argentina ved VM i 2026.

Lionel Messi, Kylian Mbappé og Karim Benzema nomineret til at vinde bedste spiller i verden. FIFA the best
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo.

Meget tydede på, at Lionel Messi spillede sin sidste VM-kamp den 18. december 2022.

Her besejrede Argentina de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i VM-finalen. Og dermed kunne Messi i en alder af 35 år løfte det legendariske VM-trofæ til hele verdens skue.

Men selvom Messi flere gange har udtalt, at VM-slutrunden i 2022 ville blive hans sidste, så åbner han i et interview med mediet Diario Ole op for muligheden for, at han også er at finde ved VM-slutrunden i 2026.

Den lille argentiner afviser i hvert fald ikke, at det kan ske. For ham afhænger det af mange ting, som kan ske inden for de næste tre og et halvt år.

– Det ved jeg ikke. Jeg har altid sagt, at det forekommer mig usandsynligt at spille ved VM i 2026 på grund af alder.

– Jeg elsker at spille fodbold, jeg elsker det, jeg laver. Og så længe jeg er god og føler mig fit og fortsætter med at nyde det, vil jeg gøre det. Men det der er lang tid til næste VM, og jeg forventer ikke noget.

Messi med ved næste VM? Landstræner tror på sin guldfugl

Lionel Messi fik debut for det argentinske landshold i en alder af blot 18 år. Således fik han sin første landskamp i august 2005. Siden da er det blevet til 172 landskampe med 98 mål og 55 assists til følge.

Klub-mæssigt er Lionel Messi fortsat på kontrakt i den franske storklub Paris Saint-Germain frem til sommeren 2023. Der skulle dog angiveligt være igangværende forhandlinger om en forlængelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P