1 min læsningMedie: Randers-profil har klubskifte på plads

Randers-profilen Tosin Kehinde skulle angiveligt have fremtiden på plads hos en klub fra den bedste tyrkiske række.

1 min læsning
Tosin Kehinde transfer Hatayspor
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet er smækket i herhjemme i Danmark.

Men på trods af transfervinduets lukning, så er der stadig en række spillere, der fortsat kan forhandle med andre klubber – nemlig spillere, som har kontraktudløb til sommer.

En af de nævnte spillere er Randers-profilen Tosin Kehinde. Og skal man tro det tyrkiske medie, Ajansspor, så har han angiveligt fået fremtiden på plads, til når Randers-kontrakten udløber til sommer.

Således skifter Tosin Kehinde ifølge mediets oplysninger til den tyrkiske Süper Lig-klub Hatayspor til sommer.

Der skulle angiveligt være tale om en kontrakt på to og et halvt år mellem parterne. En kontrakt der kun vil gøre sig gældende, såfremt Hatayspor ikke rykker ned i den næstbedste tyrkiske række.

Men det er der fortsat en reel chance for, at klubben gør. Således placerer Hatayspor sig i skrivende stund under nedrykningsstregen på en øjeblikkelig 17. plads i ligaen.

Randers forstærker sig – lejer svensker!

Den 24-årige Kehinde, der i første gang var udlejet til Randers FC fra den portugisiske klub Feirense og senere skiftede til kronjyderne på en permanent aftale i sommeren 2020, står i alt noteret for 10 mål og 17 assists for Randers FC i 115 kampe.

Derudover kan Kehinde bryste sig af at have været en del af Premier League-klubben Manchester Uniteds ungdomssystem. Her spillede han blandt andet 36 kampe for klubbens U21-mandskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer