2 min læsningBenfica-boss langer ud efter Enzo Fernandez: Gad ikke bære vores trøje

Benfica-direktør Rui Costa er ikke videre imponeret over Enzo Ferndez' opførsel i forbindelse med skiftet til Chelsea.

2 min læsning

Et godt, gammeldags tovtrækkeri.

Sådan kan den nu afsluttede transfersaga mellem Chelsea og Benfica nok bedst beskrives.

Her endte argentinske Enzo Fernandez som bekendt med at blive solgt til den blå London-klub for et rekordstort beløb.

Tovtrækkeriet mellem Benfica og Chelsea var dog måske feje hold.

I hvert fald giver Benfica-direktør Rui Costa nu udtryk for, at Enzo Fernandez var med til at trække – og det var i retning af Chelsea.

– Enzo Fernandez ville ikke blive i Benfica. Han gav os ikke en chance. Jeg gjorde mit bedste, og jeg er ked af det, men jeg kommer ikke til at tude over en spiller, der ikke havde lyst til at blive her. Da Chelsea meldte sig på banen, var det umuligt at få ham til at skifte mening, siger Rui Costa ifølge Daily Mirror.

Benfica-chefen fortæller videre, at man prøvede at indgå en aftale om at Enzo Fernandez kunne blive i Benfica sæsonen ud, inden han skiftede.

– Fra det øjeblik, hvor Enzo indså at Chelsea ville betale klausulen, var det umuligt. Vi prøvede at insistere, men spilleren var overhovedet ikke åben overfor at fortsætte i Benfica.

– Jeg foreslog Chelsea, at han kunne blive indtil sommer mod en lavere pris, men spilleren ville ikke fortsætte her – og det var dér, at det hele ændrede sig.

– På det tidspunkt sagde jeg: “Han kan ikke spille for Benfica længere. Slet ikke!” Jeg kommer ikke til at tude over spillere, som ikke gider at bære vores trøje, siger Benfica-direktøren.

Lær Premier Leagues rekord-signing at kende: En pasningsmester

Enzo Fernandez endte med at skifte til Chelsea i en rekordstor handel på 121 millioner euro, svarende til 900 millioner kroner – den største transfer i engelsk fodbold nogensinde.

Ligesom mange af Chelsea øvrige indkøb, er han blevet udstyret med en lang kontrakt. Den løber således frem til sommeren 2031.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer