1 min læsningIngen ændringer i Superligaen: VM-fænomen kommer ikke til dansk fodbold

De lange kampe fra VM-slutrunden i Qatar er ikke på vej til dansk fodbold lige foreløbigt.

1 min læsning

VM 2022 vil gå over i historien for lidt af hvert.

En kontroversiel værtsnation, manglende menneskerettigheder, afvikling om vinteren og et VM-trofæ til Messi og Argentina er blandt de største overskrifter fra slutrunden.

Men også de lange kampe fik folks opmærksomhed.

Det var således ikke helt unormalt at se fjerdedommeren vise et tocifret tal på lystavlen, når tillægstiden blev lagt til.

Flere kampe blev først fløjtet af efter 100 minutters fodbold, og som seer skulle man nok lige vænne sig til det.

Men uanset hvad man synes om den lange tillægstid, så skal man ikke forvente at se det gøre sit indtog i dansk fodbold nu og her.

Nej tak! VM-værter vil ikke have saudisk sponsorat: Vi er chokerede og skuffede

Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) har nemlig ikke afgivet instruktioner om, at de nationale ligaer skal følge trop på det store fokus på effektiv spilletid, ligesom dommerne ellers havde det under VM-slutrunden.

Det fortæller formanden for DBU’s dommerudvalg, Michael Johansen, der altså ikke forventer ændringer i foråret i dansk fodbold.

– På nuværende tidspunkt afventer vi fortsat eventuelle nye instruktioner fra FIFA, og derfor skal vi i foråret ikke forvente at se nogen ændringer i forhold til det, som vi tidligere har praktiseret, siger Michael Johansen til Ritzau.

Forårssæsonen i Superligaen bliver fløjtet i gang den 17. februar, når AaB tager imod AGF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer