1 min læsningVestergaard afviser leje: Hvilken mand kunne gøre det?

Jannik Vestergaard blev tidligere på ugen sat i forbindelse med et lejeophold i Hertha Berlin, men det takkede han nej til, og det er der en ganske speciel grund til.

1 min læsning
Jannik Vestergaard har afvist et lejeophold i Hertha Berlin, da hans kone er højgravid og ikke kan rejse med til Tyskland.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har aldrig handlet om penge for Jannik Vestergaard.

Den danske midterforsvarer har nærmest ikke fået spilletid, siden han i sommeren 2021 skiftede til Leicester.’

Det kunne der i dette vindue være rådet bod på, men den danske landsholdsspiller har ifølge SkySports takket nej til et lejeophold i Bundesligaklubben Hertha Berlin.

Det har fået mange af Leicesters fans til at beskylde Vestergaard for at være grådig, men sådan forholder det sig ikke, hvis man spørger Vestergaard selv.

– Hvis vi var kommet til enighed tidligt i vinduet med en anden klub, kunne min kone have nået at rejse med mig, men nu er det alt for tæt på fødslen, og hun må ikke flyve. Jeg kan ikke efterlade min højgravide kone alene i England med vores barn og snart en nyfødt baby – og i øvrigt vil jeg da også gerne være en del af mit barns første måneder. Hvilken mand kunne gøre det? siger Vestergaard til TV2 Sport.

Jannik Vestergaard har fortsat til gode at spille i Premier League i denne sæson, og i sidste sæson blev det blot til 10 kampe i den engelske liga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer