1 min læsningTransferjournalist: Everton byder på Chelsea-midt

Everton har mandag fået ny manager, og nu jagter de angiveligt også en ny spiller, som de vil hente ind fra liga-konkurrenterne fra Chelsea.

1 min læsning
Everton byder på Conor Gallagher.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton har mandag eftermiddag annonceret, at man nu har fremtiden på plads på manager-positionen.

Her bliver det den tidligere Burnley-manager, Sean Dyche, der overtager roret efter Frank Lampard, der fik en fyreseddel tidligere i januar.

Nu er jagten så gået ind på at få fremtiden på plads på spillerpositionerne. Og her kan den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, mandag berette, at klubben har indgivet et konkret tilbud på en spiller til Premier League-klubben Chelsea.

Således skriver Romano mandag, at Everton har sendt et tilbud på 40 millioner pund – svarende til i omegnen af 338 millioner kroner – for Conor Gallagher.

Derudover skulle der være en tilføjelse i form af 5 millioner pund oveni tilbuddet, hvilket potentielt set kan bringe summen op på omkring 380 millioner kroner.

Romano fortæller desuden, at Chelsea nu vil overveje tilbuddet og tage en beslutning snarligt, mens også andre klubber meldes interesseret i Gallagher.

Journalist: Chelsea er ikke færdige på markedet – vil hente VM-vinder

Conor Gallagher har i denne sæson haft svært ved at tilkæmpe sig en fast start i Chelseas startellever, men har dog været i aktion 25 gange – de fleste gange som indskifter.

Hans nuværende kontrakt med London-klubben står i skrivende stund til at udløbe i sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer