1 min læsningOfficielt: Everton præsenterer ny manager

Everton har været på udkig efter en ny manager, siden klubben måtte sige farvel til Frank Lampard. Nu har klubben så fundet en erstatning.

1 min læsning
Sean Dyche ny Everton manager
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke mange dage siden, at Everton sagde farvel til manager Frank Lampard.

Efter en foreløbig skuffende sæson, hvor klubben i skrivende stund befinder sig under nedrykningsstregen i Premier League, er klubben dermed gået på jagt efter personen, der kan få klubben tilbage på rette kurs.

Og det har man så endelig fundet. Det offentliggør klubben mandag på sin hjemmeside.

Således bekræfter klubben, at man har valgt at ansætte Sean Dyche som ny manager på en aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Klubben beretter yderligere, at Sean Dyche vil tage over øjeblikket og dermed allerede vil være at finde på sidelinjen, når Everton møder Arsenal i den kommende weekend.

Medie: Everton-profil prøver at gennemtvinge skifte til PL-konkurrent

Sean Dyche har været uden job, siden han blev fyret som manager i Burnley i slutningen af sidste sæson, hvor Burnley rykkede ned fra Premier League for første gang i seks år.

Sean Dyche var manager i Burnley siden 2012 og imponerede ved, at holde klubbens placering i Premier League i mange sæsoner i streg. I alt blev det til 425 kampe i spidsen for Burnley.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer