2 min læsningMedie: Delaney forhandler fortsat med FCK

Thomas Delaney meldes tæt på en aftale med Hoffenheim, men noget tyder på, at muligheden for en tilbagevenden til FCK stadig er på bordet.

2 min læsning
Thomas Delaney skal til Hoffenheim
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere søndag meldte transferjournalisten Florian Plettenberg, at Thomas Delaney skulle være meget tæt på et skifte til Bundesliga-klubben, Hoffenheim.

Og dermed ser det ifølge Plettenberg ikke ud til, at Thomas Delaney skifter hjem til F.C. København i denne omgang.

Men noget tyder på, at Delaney altså ikke har lukket døren helt i forhold til FCK. Det beretter B.T. ligeledes søndag.

Ifølge mediet er der nemlig stadig forhandlinger i gang mellem F.C. København, Sevilla og Thomas Delaney.

Ifølge mediets oplysninger, så er alle parter interesseret i, at transferen skal finde sted. Der er dog fortsat udfordringer i forhold til at få enderne til at mødes.

Transferjournalist: Delaney meget tæt på ny klub

Blandt andet er prisen på Delaney en udfordring. Det meldes, at Sevilla kræver omkring 25 millioner kroner for danskeren, mens FCK skulle ønske at trække prisen ned på 20 millioner kroner.

Samtidig er der også lønningsspørgmålet. Thomas Delaney får i skrivende stund udbetaltomkring 19 millioner kroner om året i Sevilla, mens han i F.C. København – på trods af at han vil blive den bedst betalte spiller – blot ser ud til at kunne modtage 12 millioner kroner om året – før skat.

Det er angiveligt nogle af disse udfordringer, der skal løses, for at en transfer skal kunne komme på tale. Men der arbejdes efter sigende på tingene.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer