1 min læsningAaB bekræfter: Udlejer angriber til serbisk klub – er kommet i overskud

Lørdag kunne den serbiske klub, FK Radnik, fortælle, at man har lejet AaB-angriberen Milan Makaric. Nu bekræfter AaB selv handlen.

1 min læsning
AaB sender angriberen Milan Makaric tilbage til den serbiske klub FK Radnik.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lørdag offentliggjorde den serbiske klub, FK Radnik, at man har lejet Milan Makaric i AaB.

Dagen derpå kan AaB så selv bekræfte, at handlen er gået igennem. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Således skifter Makaric tilbage til den klub, han i første omgang kom fra, da han skiftede til AaB tilbage i sommeren 2021.

Og det er der en konkret grund til. Det fortæller klubbens administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum i forbindelse med handlen.

– Det er åbenlyst, at Milan i øjeblikket er kommet i overskud hos os, og derfor ser vi det som optimalt at udleje ham til en klub, han kender, og hvor han før har gjort det godt.

– Målet for både Milan og AaB er naturligvis, at han får så meget spilletid som muligt, og så vurderer vi igen situationen til sommer, siger Thomas Bælum.

Milan Makaric skifter som nævnt til FK Radnik på en lejekontrakt, der gælder for resten af den indeværende sæson. Den 27-årige serber er fortsat på kontrakt i AaB, hvor han har spillet 41 kampe med 11 mål og seks assists til følge, frem til sommeren 2025.

Makaric har tidligere nydt stor succes i netop FK Radnik, hvor han står noteret for 68 kampe, hvilket har kastet 36 mål og 12 assists af sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer