2 min læsningMedie: FCK har set sig varm på Serie A-spiller

F.C. København solgte for nylig Victor Kristiansen til Leicester. Nu meldes de interesserede i at hente afløseren i Serie A.

2 min læsning
Josh Doig er angiveligt på FCK's ønskeliste.
Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et stortalent ud – et nyt ind.

Det ser ud til at være planen i F.C. København, der sammenkædes med flere unge spillere ude i Europa til venstreback-pladsen efter salget af Victor Kristiansen.

Først blev mestrene meldt lune på at hente Valencia-spilleren Jesus Vazquez i LaLiga. Nu skulle klubben så have fået øjnene op for en ung Serie A-spiller.

Det drejer sig om skotske Josh Doig, der til daglig tørner ud for Verona i den bedste italienske række. Det skriver The Times.

Den 20-årige venstreback har efter skiftet fra Hibernian i hjemlandet i sommers fået masser af spilletid i Verona, og det har fået flere klubber til at vise interesse. Derfor er F.C. København ikke den eneste bejler.

Medie: F.C. Københavns VK-drømmeafløser afviser

De to franske Ligue 1-klubber OGC Nice og Stade de Reims skulle angiveligt være forrest i kapløbet om det unge skotske talent, ligesom italienske klubber også skulle være interesseret.

Siden skiftet til Verona i sommers, er det blevet til 13 kampe i Serie A for Josh Doig, der oveni har formået at score to mål og lave fire assists. I sin tid i Hibernian blev det til 78 kampe.

FCK-chef om nyindkøb: Han har set god ud

Om skotten er med, når F.C. København tager hul på forårssæsonen, må tiden vise. Her skal klubben et smut til JYSK Park den 19. februar, hvor Silkeborg IF tager imod. Der er kick off klokken 16.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer