2 min læsningLyngby henter spiller i Dortmund

Lyngby Boldklub har forstærket sig med en islandsk venstreback i tyske Dortmund. Den 23-årige skifter på en 2,5 år lang kontrakt.

2 min læsning
Lyngby henter Kolbeinn Finnsson i Dortmund.
Foto: lyngby-boldklub.dk

Lyngby henter Kolbeinn Finnsson i tyske Dortmund.

Den 23-årige islænding skifter på en kontrakt, der løber indtil sommeren 2025. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Finnsson spiller hovedsageligt på venstreback-pladsen, men kan ifølge sin nye klub også gøre sig længere fremme på banen som kant på begge sider.

I Dortmund har islændingen spillet for andetholdet og har ikke fået debut på førsteholdet i Bundesligaen. I alt er det blevet til 78 kampe på andetholdet for Finnsson. I Lyngby er man ganske tilfreds med tilførslen af sin nye spiller.

Officielt: AaB henter Lyngby-profil

– Kolbeinn er en spiller, som vi har fulgt gennem noget tid efterhånden. Han har en rigtig spændende profil, og er godt skolet både offensivt og defensivt. Han dækker mange forskellige positioner, og kan i vores system sagtens dække både venstre back, venstre kant eller være indadgående højre kant, siger fodboldchef, Nicas Kjeldsen og fortsætter:

– Med sine 23 år er Kolbeinn jo også stadig en ung spiller, men han allerede opbygget en del rutine fra sine år i blandt andet Groningen, Brentford og Dortmund. Vi tror, vi kan udvikle Kolbeinn til næste niveau og gøre ham til en profil for Lyngby, og vi er rigtig glade for at byde ham velkommen i kongeblåt.

Officielt: Lyngby sælger til norsk topklub

Første mulighed for spilleminutter i Superligaen for Kolbeinn Finnsson er i forårets første kamp hjemme mod førerholdet fra FC Nordsjælland. Den spilles 19. februar med kick off klokken 14.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer