2 min læsningOfficielt: Lyngby sælger til norsk topklub

Lyngby har torsdag solgt backen Adam Sørensen til norske Bodø/Glimt.

2 min læsning
Superligaklubben Lyngby har igen solgt en back, denne gang er det Adam Sørensen der skifter til norske Bod'/Glimt.
Foto: Bodø/Glimt

Efter 82 kampe i den kongeblå trøje, er Adam Sørensen fortid i Lyngby.

Den 22-årige venstreback er netop skrevet kontrakt med de norske sølvvindere fra Bodø/Glimt i det, Lyngby selv kalder en ‘stor transfer’.

– Det føles godt at være her. Jeg har glædet mig til det længe. Jeg ser frem til at blive en del af den her klub, som er i en vanvittig udvikling, og jeg glæder mig til eventyret, lyder det fra Adam Sørensen.

Det er ikke først i dette transfervindue, at den norske topklub har været ude efter den danske back.

– Vi har haft dialog de sidste vinduer, men en korsbåndsskade har gjort, at jeg havde behov for at spille kampe hjemme i Danmark for at blive helt frisk. Da dialogen åbnet igen nu, følte jeg at det var på tide at tage afsted, lyder det fra Adam Sørensen.

Også i den nedrykningstruede superligaklub er de glade for salget.

– Vi er vemodige over at miste Adam, men vi er også glade og hamrende stolte over, at vi endnu engang kan sende en af vores egne til udlandet i en stor transfer. Adam har været en fantastisk spiller og ambassadør for Lyngby Boldklub gennem mange år, og det er fuldt fortjent at han nu får chancen for at prøve sit talent af i en skandinavisk topklub, siger fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Officielt: AaB henter Lyngby-profil

Adam Sørensen har i denne sæson spillet samtlige superligakampe for Lyngby med undtagelse af en enkelt kamp.

Med salget af venstrebacken har Lyngby skilt sig af med både sin venstre- og højreback, da klubben tidligere i januar solgte Kasper Jørgensen til AaB.

Bodø/Glimt har i samme ombæring præsenteret den tidligere Sønderjyske-angriber Faris Moumbagna, der kommer til klubben fra Kristiansund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer