2 min læsningFC Midtjylland henter norsk talent

FC Midtjylland har forstærket sig med en norsk U17-landholdsspiller. Midtbanespilleren skifter fra Sandefjord i hjemlandet.

2 min læsning
Edvard Sundbø Pettersen skifter til FC Midtjylland fra norske Sandefjord.
Foto: fcm.dk.

FC Midtjylland henter norske Edvard Sundbø Pettersen i Sandefjord.

Den 16-årige midtbanespiller har vist sine talenter frem på et træningsophold hos midtjyderne, der har overbevist.

I FC Midtjylland er man glade for tilførslen af den norske teenager, forklarer akademichef Flemming Broe til klubbens hjemmeside.

– Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes os at hente Edvard, som er en dynamisk midtbanespiller, der både kan dække 6’er- og 8’er-positionen. Han er samtidig en taktisk velfunderet spiller, som er god til at se rum, siger han og fortsætter:

– Jeg vil beskrive ham som en typisk midtbanespiller, der er med til at binde alle hold sammen gennem sin store arbejdsradius og rolighed på bolden. Vi så Edvards niveau, da han var med os til De Nordiske Mesterskaber i 2022, og her blev vi bekræftet i, hvilket niveau han besidder.

Avis: Manchester City interesseret i FCM-lejesvend

Edvard Sundbø Pettersen følte sig hurtigt hjemme hos midtjyderne under sit træningsophold i klubben og glæder sig over aftalen.

– Det her er en god mulighed for mig, og jeg er stolt og taknemmelig over, at jeg nu har skrevet under med FC Midtjylland. Mit første indtryk af klubben i november var, at der er en masse fine folk – både spillere og trænere – som tog utroligt godt imod mig. Nu glæder jeg mig til at lære alle endnu bedre at kende, siger han.

Medie: FCM vil hente svensk lejesvend permanent – så meget vil de betale

Det er planen, at den unge nordmand skal træne og spille for FC Midtjyllands U19-hold, der fører landets bedste ungdomsrække.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer