1 min læsningThomas Frank til campo.dk: Jeg har det godt i Brentford!

Thomas Frank sættes igen i disse dage i forbindelse med Everton, men umiddelbart kan Liverpool-klubben godt se langt efter den danske succestræner.

1 min læsning
Everton, Thomas Frank, Brentford.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank har banket sit navn fast i Premier League.

Med Brentfords øjeblikkelige 8. plads i verdens bedste liga, samt med klubbens og holdets fodboldfilosofi, har den danske manager høstet enorm anerkendelse.

Også så stor at danskerens navn nu sættes i forbindelse med nogle af de store adresser i Premier League – heriblandt det nu ledige managersæde i Everton, hvor Frank Lampard mandag forlod sin post.

Mandag kunne Sky Sports berette, at Thomas Frank er blandt kandidaterne til manager-jobbet i Everton – ligesom det også gælder andre prominente managernavne som Marcelo Bielsa og Sean Dyche.

I den forbindelse har campo.dk taget kontakt til Thomas Frank for at få en kommentar på den mulige Everton-interesse. Danskeren ønsker dog ikke at dykke ned i rygterne, men svarer i stedet kort:

– Jeg har det godt i Brentford, og jeg har lige forlænget min kontrakt. Ellers har jeg ingen kommentarer, siger Thomas Frank til campo.dk.

Thomas Frank var tæt på at hente Mudryk: Vanvittigt prisskilt

Noget tyder altså på, at Everton og andre klubber ikke skal forvente nogen nem rekruttering, hvis de udser sig danske Thomas Frank som deres manager-mål.

Thomas Frank, som har besat posten som Brentford-manager siden oktober 2018, har tidligere udtalt til campo.dk, at der skal et job på en højere hylde til at trække ham væk fra klubben.

Hør mere om dette i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer