2 min læsningThomas Frank var tæt på at hente Mudryk: Vanvittigt prisskilt

Ukrainske Mykhailo Mudryk fik de fleste til at spærre øjnene op, da han debuterede for Chelsea lørdag, men faktisk kunne ukraineren være havnet i danskerklubben Brentford.

2 min læsning
Chelsea-spilleren Mykhailo Mudryk kunne være havnet hos Thomas Frank og Brentford, der var interesseret i ukraineren sidste sommer.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

En prisstigning på 75 millioner pund på seks måneder.

De gnider sig formentlig i hænderne i Shakhtar Donetsk, som i sommer var tæt på at sælge Mykhailo Mudryk til Brentford for 25 millioner pund.

Handlen med Thomas Frank og Brentford blev aldrig til noget, og i stedet slog Chelsea til tidligere på måneden, men klubben fra Stamford Bridge måtte punge ud med hele 100 millioner pund for ukraineren.

Til sammenligning blev Keane Lewis-Potter Brentfords dyreste indkøb, da han i sommer skiftede til London-klubben fra Hull for 19 millioner pund, og Thomas Frank var da også lettere rystet over ukrainerens prisskilt.

– Der er mange penge rundt i fodboldverdenen og specielt i Premier League. Udefra set er Mudryk en virkelig god spiller, men jeg synes 100 millioner pund er meget for en spiller, som godt nok viser stort potentiale.

– Måske er det bare prisskiltet i dag, hvilket jeg synes er vanvittigt. De (Chelsea, red.) købte Mudryk og så ham PSV-gutten [Noni Madueke]. Så tror jeg også, de har nok kantspillere, men det er deres problem, lyder det med et smil fra den danske manager.

Thomas Frank jubler over Mathias Jensen-forlængelse: En af vores bedste spillere

Den danske manager understreger dog, at selvom der er tale om mange penge, så kan det vise sig at være en rigtig god handel for Chelsea.

– Det der lige nu ligner en meget-meget dyr spiller, selvom han har et enormt potentiale, så er det mange penge. Måske er han alle penge værd om to år. Hvis han har flået Premier League fra hinanden, så er der ingen diskussion længere, lyder det fra Frank.

Brentford møder søndag Leeds på udebane, og Thomas Frank og kompagni skal på Elland Road forsøger at bygge videre på den stime, der har set dem gå ubesejret igennem de seneste syv Premier League-kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer